06 - 51 29 19 59 / contact   
persoonlijk - realistisch - betrokken
Projectmanagement

Main Content

PROJECTMANAGEMENT

Meer dan dertig jaar ervaring maakt ons bureau heel geschikt om in te zetten op verschillende vormen van projectmanagement. Vooral als het gaat om projecten, waarbij onroerend goed is betrokken, komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Overheden

Met een brede kennis van de gemeentelijke organisatie, gecombineerd met een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, maakt ons heel geschikt om in te zetten als adviseur van de projectmanager bij een overheid. Vooral bij projecten of functies bij het Vastgoed komt de kennis en ervaring tot zijn recht. Of het nu gaat om aankoop, beheer of verkoop van het gemeentelijke bezit.
 

Realisatie

Met een sterke drang naar passende oplossingen is het realiseren van grote en kleine projecten een uitdaging voor ons bureau. Wij streven altijd naar een snelle, maar kwalitatief goede ontwikkeling van een bepaald project. Laat u ons eens weten welke uitdaging u in portefeuille heeft. 

Nutsbedrijven

Veel nutsbedrijven staan voor enorme opgaven, waarbij de inzet van onervaren projectmanagers, leiders en uitvoerders de realiteit is. Vaak jong ambitieuze mensen die dreigen onder te sneeuwen onder complexe regels, de vele overleggen en de omgang met grondeigenaren en bewoners. Ondersteuning door een ervaren adviseur zorgt er voor, dat hij of zij optimaal gaat functioneren.

MKB

Een ondernemer heeft dagelijks te maken met een veelheid aan factoren. Omgaan met een zieke werknemer, contacten met een gemeente, een arbeidsconflict. Dan kunnen er soms situaties ontstaan dat het wat veel wordt. Dan is het fijn om regelmatig te kunnen sparren met een ervaren adviseur. Ondersteuning en oplossingen als het gaat om organisatorische, personele en juridische vraagstukken, maar ook keuzes maken bij de realisatie van grote en kleine projecten, geeft rust en zekerheid.