06 - 51 29 19 59 / contact   
persoonlijk - realistisch - betrokken
Grondverwerving, aankopen gronden, woningen, bedrijven

Main Content

GRONDVERWERVING

Het aankopen van gronden, woningen, bedrijven is een ingewikkeld proces, al dan niet met schadevergoeding maar heel vaak met emotionele schade. Onze brede ervaring maakt het mogelijk om de vaak complexe verwervingen tot een goed einde te brengen. De zoektocht naar een passende oplossing voor alle partijen hangt af van het aantal mogelijkheden. Wij kennen er vele en zijn ook in staat die in te zetten.

Zakelijk rechtvestiging

Jarenlange ervaring in het vestigen van een zakelijk recht van opstal en gebruiksovereenkomsten voor grote partijen als Liander, Liandon, HVC en TenneT  zorgt voor heel veel tevreden klanten. Onze uitdaging is de wensen voor grote (semi)overheidsinstelling te vertalen naar een passende oplossing voor de grondgebruiker. Dat is inmiddels heel vaak goed gelukt. Ook het adviseren en vertegenwoordigen van particulieren naar nutsbedrijven en overheden, als het gaat om kabels, leidingen en riolering behoort tot onze mogelijkheden. Wij waken er wel voor nooit voor twee partijen tegelijk op te treden. Dat geeft ongewenste vermenging van strijdige belangen en daar is uiteindelijk niemand mee geholpen.

Bedrijfsverplaatsing

Er zijn talloze redenen om te besluiten uw bedrijf te verplaatsen. Groei van het bedrijf, plannen van de overheid zijn een paar voorbeelden. Het kan vaak veel kosten, tijd en ergernis besparen om ons in te zetten. Wij regelen heel veel zaken voor u op het gebied van onroerend goed, vergunningen etc. 

Woning aankoop

U wilt een woning kopen, maar heeft behoefte aan een onafhankelijke beoordeling van de overeenkomsten. Dan kunnen wij u prima helpen met een goed en helder advies.

Overheden

Ruim dertig jaar ervaring met overheden en onroerend goed maken ons bureau tot de meest ervaren adviesbureaus. Dat heeft als groot voordeel dat het pakket aan mogelijkheden vaak wat groter is dan de gemiddelde adviseur. Zowel de overheid als de particulier maakt hier heel vaak gebruik van, tot tevredenheid van beide partijen.  

Particulier

Voor particulieren vinden wij heel vaak een passende oplossing voor een probleem dat zij hebben met de gemeente of met de buren. Ook het ontwikkelen van een plan voor de bouw van een woning of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten samen met u de (on)mogelijkheden op papier, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.